tisdag 7 april 2015

Wild n´ cracy till det försiktigt neutrala

Med det mesta i huset så har vi hållit oss rätt försiktiga i våra val av form och färg. Inte för att vi inte vågar annat, utan för att vi gillar det klassiska och neutrala när det gäller basen i ett hus. Sen kan vi tänka oss att sticka ut på lite andra detaljer senare när vi kommer till detaljer i inredningen. 
Ett ställe där vi vågat sticka ut som även är basen i huset är vår trappa. Där har vi valt att ha svarta trappsteg och ledstång, resten vitt. Tror det kommer bli riktigt snyggt och häftigt! Sen ska vi även belysa trappan med ledslingor, antingen under varje trappsteg eller bakom ledstången. Tror det blir en kul kontrast till det övriga.
Vår trappa kommer ha steg i svartlaserad massiv ek (lånad bild).

Utbyggnaden på första plan är lite av en kontrast till det övriga 2-planshuset. Det går mer i klassisk stil medan utbyggnaden är mer modern och lite av funkis. Men vi tycker ändå att detta funkar bra ihop och vi har försökt att sammanbinda dessa två delar med att hålla hyfsat liknande stil på fönstren. Vi får väl facit när det är på plats. Finns ju inget tidigare hus som vårt att titta på och avgöra!...;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar